Karaktertípusok - Te milyen típus vagy?

Ha te arra a linkre kattintottál, hogy

"Aggódom, hogy a stressz miatt nem tudom biztonságosan tervezni az életemet, ezért egy-két speciális módszert jó lenne ismerni."

A személyiségtípusokat ha szeretnéd megismerni akkor érdemes az Enneagram rendszerét és a DISC módszert is megismerni. Aki rászánja magát, hogy ezeket a módszereket komolyabban tanulmányozza, választ fog kapni arra, hogy az emberek miért cselekszenek úgy ahogy teszik egy adott helyzetben, valamint milyen irányba szükséges továbblépniük a fejlődéshez. A karakterazonosító módszerek személyre szabottan tudnak segíteni a családi kapcsolatok javításában, az üzleti életben pedig a partnerek konfliktusmentes és sikeres együttműködésében.

Akkor a te karaktertípusod lehet:

  • Tökéletes (1)
  • Megfigyelő (5)
  • Kérdező (6)
  • Szabálytisztelő (DISC)

Aki sokszor aggódik, szereti a biztonságot és érdeklik az olyan módszerek, amik szakmailag hitelesek és garantáltan hasznosak, Szereti a dolgokat kielemezni, igen okos, jó megfigyelő, idealista. Időnként szüksége van az egyedüllétre, ha kényelmetlenül érzi magát visszahúzódik, márcsak azért is, mert nem szereti a tolakodó embereket, a nagy összejöveteleket és a túlfűtött érzelmeket. Szereti az őszinteséget, tisztességes és következetes. Nehezen viseli el az igazságtalanságot. Döntéseit halogatja, mert fél, hogy hibásan dönt. Precíz, megfontolt, szereti a rendet és tiszteli a szabályokat......

Ha kérdéseidre választ akarsz kapni és érdekel, hogy mi jellemző még erre a karaktertípusra, mi az erőssége és a gyengesége, mi okoz nekik stresszt és azt hogyan lehet hatékonyan kezelni, akkor látogassál el a következő oldalakra, illetve görgess lentebb az oldalon és iratkozz fel, hogy a jövőben személyre szóló információt tudjunk küldeni neked!

 

Köszönjük a visszajelzésedet!

Ha úgy érzed, hogy az oldalon leírt típus közel áll hozzád, akkor kérlek segíts nekünk!

Iratkozz fel itt, hogy a jövőben még inkább neked szóló információt tudjunk küldeni!

[raw_html_snippet id="szabalytisztelo"]