A kreatív embereknek ilyen lelkük van!

Kreativitás, Ön és emberismeret, Stresszkezelés | 0 hozzászólás

Töltsd le ezt a könyvet és kikapcsolódásként merülj el a kézműves szappanok világába!

Egy éve kerültem kapcsolatba egy közösségi média felületén a szappankészítők közösségével.
Az első elolvasott poszt után éreztem, jó helyen járok. Igen, ilyen közösség kell nekem. Sok pozitív, segítőkész ember egy helyen. Semmi stressz, csak vidám csevegés.
Nem igazán voltam akkortájt jó passzban, kerestem a lehetőségeket, szerettem volna megtalálni sok sok kérdésre a választ. Itt sikerült.

Egész életemben, központi helyet foglalt el a kreativitás. Persze szerencsém is volt, mert mindig olyannal foglalkozhattam, ami boldoggá tett és kreatív tevékenység volt.
Egy kreatív embernek mindig jár az agya, álmodozik. A gyönyörű szappanokat látva, az én agyam is azon járt, hogy tudnék olyan szépségeket alkotni. El is végeztem egy szappankészítő tanfolyamot, amit ajánlottak nekem a csoportból.

A beszélgetések, a segítőkészség, felbátorított, ezért továbbmentem és felvettem a kapcsolatot a közösség “szívével” (egy kedves hölgy és egy úr volt a csoport kitalálója). Megkértem Gyurit, hogy kérjen meg nekem a szappankészítők közül olyan embereket, akik vállalják, hogy elmesélik, hogy kezdődött náluk ez a szenvedély. Mit adott nekik a szappankészítés?
Esetükben találunk e összefüggést a stresszoldás és a gyönyörű szappanok művészi kivitelezés között.
Az eredmény itt van a szemed előtt és benne gyönyörű szappanok, őszinte vallomások.
Hogy van e összefüggés a stressz és a szappankészítés között? Olvasd el és kiderül!

Töltsd le!

Hogyan segíthet egy hobbi a stresszkezelésben? Ismerd meg a kézműves szappanok készítőinek képviselőit. Igaz történetek barátságokról, egyéni sorsokról, a természetes szappanok világából.

Hogyan segíthet egy hobbi a stresszkezelésben? Ismerd meg a kézműves szappanok készítőinek képviselőit. Igaz történetek barátságokról, egyéni sorsokról, a természetes szappanok világából.

“Megváltoztak a találkozásaim, az, hogy mit látok meg a világból, mit veszek észre. Sok új színt, lelket, embert hozott elém a lassulás, a változás. Juditot is, aki addig győzködött engem és társaimat, míg le nem írtuk mi az a kreatív hobbi, ami nekünk segít a stressz leküzdésében, a stressz nélküli életben. Ajánlom figyelmetekbe a lapját és a munkáját. Annak is segít és talán elsősorban annak, aki nem tudja/meri meglépni a gyökeres életformaváltást.”
(Kertész Gyuri)

Köszönöm! 🙂

Stresszmentes szép napot! 🙂

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük