Karaktertípusok - Te milyen típus vagy?

Ha te arra a linkre kattintottál, hogy

"Harmonikus, konfliktusmentes, boldog élethez szeretnék hasznos segítséget kapni."

A személyiségtípusokat ha szeretnéd megismerni akkor érdemes az Enneagram rendszerét és a DISC módszert is megismerni. Aki rászánja magát, hogy ezeket a módszereket komolyabban tanulmányozza, választ fog kapni arra, hogy az emberek miért cselekszenek úgy ahogy teszik egy adott helyzetben, valamint milyen irányba szükséges továbblépniük a fejlődéshez. A karakterazonosító módszerek személyre szabottan tudnak segíteni a családi kapcsolatok javításában és az üzleti életben pedig a partnerek konfliktusmentes és sikeres együttműködésében.

Akkor a karaktertípusod lehet:

  • Segítő (2)
  • Romantikus (4)
  • Békítő (9)
  • Kitartó (DISC)

Akkor nézzük, hogy te miért szereted, ha körülötted harmónia, és béke van? Mert az ilyen ember érzékeny, szereti ha szeretik és megbecsülik. Gondoskodó, alkalmazkodik a másik emberhez, de elvárja, hogy tudtára adják, hogy fontos a társasága. Általában könnyen teremt kapcsolatot, barátságos és jó csapatjátékos. Átérzi mások problémáit, segítőkész. Nehezen mond viszont nemet és elég alacsony az önbecsülése is, sokszor befolyásolható. Néha túl reagálja amit mondanak. Szereti a kifinomult dolgokat, kreatív, és érti a viccet.....

Ha szeretnél a kérdéseidre választ kapni és érdekel, hogy mi jellemző még erre a karaktertípusra, mi az erőssége és a gyengesége, mi okoz nekik stresszt és azt hogyan lehet hatékonyan kezelni, akkor látogassál el a következő oldalakra is, illetve görgess lentebb az oldalon és iratkozz fel, hogy a jövőben személyre szóló információt tudjunk küldeni neked.

 

Köszönjük a visszajelzésedet!

Ha úgy érzed, hogy az oldalon leírt típus közel áll hozzád, akkor kérlek segíts nekünk!

Iratkozz fel itt, hogy a jövőben még inkább neked szóló információt tudjunk küldeni

[raw_html_snippet id="kitarto"]