Nevelj győzteseket! Alkalmazható módszerek edzőknek, vezetőknek

Töltsd le most ingyenes útmutatómat, hogy megismerd azokat az edzői-, vezetői készségeket, módszereket, melyek a sport és a munka területén támogatni fognak téged, sportolóidat és munkatársaidat a céljaitok megvalósításában. 

Itt is szeretném megköszönni, hogy kitöltötted a kérdőívet. ( https://kulcskeszsegek.hu/kerdoiv-sportoloknak-sportszuloknek-es-edzoknek/)

A sportban a siker közös folyamat, amit egyedül, csapatmunka nékül szinte lehetetlen elérni. A csapat egyik nélkülözhetetlen szereplője az edző, akinek számtalan döntést, megannyi váratlan helyzetet kell a lehető leggyorsabban megoldania. 

A kérdőívben több kérdés is a játékos és az edző kapcsolatára vonatkozott. A játékosokkal való kommunikáció, kudarcaik kezelése és motiválásuk nem a legegyszerűbb készségek, melyeket hangsúlyosan kell alkalmaznia minden edzőnek. Mindemellett a jó teljesítmény és a győzelem elérése is állandó nyomást jelent nem csak a játékosoknak, de az edzőknek is.

Továbbá ott vannak a szülők is, akiknek szintén megvannak a "saját" problémáik! A szülők kérdését nem minden edző látja problémának és egész könnyen elboldogul velük. Így a legtöbb edző igazán jól együttműködik a szülőkkel. Viszont még mindig van edző, aki nem veszi komolyan a sportszülői "státuszt" és ezért nem is tudja a problémás helyzeteket kezelni. De mit kell tenni az említett esetekben?

Az utóbbi évek szakmai kutatásai bebizonyították, hogy a fizikai, gyakorlati edzések mellett, ahhoz, hogy a játékosok teljesítménye javuljon egyre jelentősebb a mentális készségeik fejlesztése, az edzők vezetői képességeinek minősége és a szülők szerepe, együttműködése.

 

Amennyiben szeretnél többet tudni a fent említett készségekről, akkor készítettem neked egy bővebb összefoglalót, lapozz kicsit lentebb az oldalon!

 

 

Kérlek add meg e-mail címedet, hogy gyorsan elküldhessem számodra azonnal használható,

ingyenes módszereket, gyakorlatokat!

Hamarosan letölthető...