Ön- és emberismeret

Töltsd le most ingyenes útmutatómat, hogy minél hamarabb elsajátíthasd önmagad- és mások megismeréséhez szükséges készségeket.

 

Az önismeret és a másik ember személyiségének megismerése, az élet minden területén fantasztikus előnyökhöz fog juttatni. Célom, hogy élvezetesen, átláthatóan és személyre szabottan bemutassam a megfelelő készségek, karakterazonosító módszerek által nyújtott tudás előnyeit. Legyen számodra egy kellemes kihívás a különböző típusú emberek stílusának, tulajdonságának, motivációinak felfedezése. Szeretném, hogy felfedezd azokat a hihetetlenül egyértelmű személyiségjegyeket, jellemző viselkedésmintákat, amelyek elvezetnek majd a sikerhez, a hosszabb távon is eredményes konfliktus- és stresszkezeléshez.

 

  • Ha egy megbeszélés számodra kedvezően alakulna?
  • Ha ismernéd a beszélgető partneredet és
  • ha tudnád mikor, hogy fog cselekedni és válaszolni?
  • Ha felismernéd, hogy fog viselkedni egy adott helyzetben?
  • Ha könnyebben megoldanád a konfliktusokat és nagyobb hatással lennél a másikra?

 

Inkább legyél mestere a szavaknak, a belső- és külső kommunikációdnak, és a velejáró előnyös viselkedésnek. Ismerd meg azokat a speciális módszereket, mely segítségedre lesz abban, hogy a munkahelyeden és a magánéletben is képes legyél hatékonyan kommunikálni, jó benyomást és sikeres kapcsolatokat elérni. Itt mindezt könnyen elsajátíthatod jól működő és már bizonyított módszerek segítségével.

“Az első, amit megtanulunk, a kommunikáció. S az idő múlásával bizonyos értelemben egyre jobban csináljuk. Furcsamód azonban, ahogy felnövünk, kezdődnek a zavarok. Néha csak a szavak hiányoznak, vagy elfelejt az ember valamit. Máskor zavarba jön, a kínos helyzet beléfojtja a szót. Minél több szót ismerünk, annál nehezebb megfelelően használnunk őket.” (Sara Rattaro)

Kérlek add meg e-mail címedet, hogy gyorsan elküldhessem számodra azonnal használható, ingyenes tippjeimet a másik ember megismeréséhez és meggyőzéséhez.

 

Hamarosan letölthető...