Konzultáció

- Coaching stratégiák a boldog, stresszmentes életért! -

 

Szeretném, ha az ügyfelek megismernék azokat a kihagyhatatlan, könnyen alkalmazható eszközöket, módszereket és fejleszthető készségeket, amelyekkel személyes- és munkahelyi problémáik, a stresszhelyzetek garantáltan kezelhetőkké válnak, könnyebben megoldódnak.

 

Miben tudok segíteni a konzultáción ebben a felgyorsult életben?

R

Jelenben élni!

R

Önbizalmat, önbecsülést növelni!

R

Változni!

R

Fejlődni!

R

Problémákat feldolgozni!

R

Megoldásokat találni!

R

Motiválttá válni!

R

Teljesítményt növelni!

R

Konfliktusokat kezelni!

R

Stresszhelyzetben megfelelően viselkedni!

Érdekel a konzultáció?

Szeretnél segítséget magánéleted és munkahelyi kihívásaid megoldásához?

Iratkozz fel, hogy értesíteni tudjunk az ingyenes nyílt napokról, valamint ajándékba adjunk egy, A stresszcsökkentés módszerei című INGYENES ebook-ot is!

Ha lentebb görgetsz az oldalon, akkor ott tudsz..

küldeni üzenetet, és kérni időpontot, az Információ kérés űrlap kitöltésével. Az üzenet rovatban írd meg, hogy miben várod tőlünk a segítséget. Az üzeneted beérkezése után felhívunk a megadott telefonszámon, vagy írunk e-mail címedre. Amennyiben tudunk segíteni, megbeszéljuk az első találkozó időpontját, helyét és időtartartamát.Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

- Hogyan működik a coaching? -

A stresszkezelő módszer, nálam annyiban különbözik a többi coaching módszertől, hogy minden megoldandó problémát támogat a stressz kezelésének technikáival, gyakorlataival. Mindemellett, felhasználok olyan értékes kineszteziológiai és jól bevált NLP módszereket, amik elősegítik a nehezebb helyzetek könnyebb feldolgozását. A coaching találkozók során egyszerű technikák és módszerek alkalmazásával, a stressz miatt bekövetkezett energiaszegény állapot helyett, a szükséges erőforrásokkal teli állapotot, a teljesítmény növelését fogjuk elérni.

- Miről szól az első találkozás? -

Az első találkozás a bizalomról szól. Megismerjük egymást, megismered a munkastílusomat és eldöntöd, hogy a továbbiakban is az én segítségemmel szeretnél dolgozni, vagy nem szeretnél dolgozni a problémád megoldásában. Ha úgy döntesz, hogy jó benyomást tettem rád, akkor közösen kialakítjuk a céljaidnak és az elvárt eredménynek megfelelő programot, időbeosztást. Ahhoz, hogy sikeres legyen a coaching folyamat, a problémát figyelembe véve általában minimum 5-10 alkalmat javaslok (az első megbeszélés, függetlenül a további közös munkától: 2.000 forint + áfa, ha szerződsz velem, akkor a további órákért 10 alkalom esetén 10x 6.000 forint + áfá-t, 5 alkalmat választva 5x 10.000 forint + áfá-t fizetsz).

Kinek tudok segíteni?

  • Azoknak, akik úgy érzik, hogy egyedül nem tudják személyiségüket fejleszteni, önértékelésüket, önbizalmukat megerősíteni
  • Akik szeretnék hatékonyabban megérteni önmaguk és mások viselkedését a kapcsolatokban
  • Akiknek nehézségük akadt egy adott életterületen és segítség nélkül nem tudnak továbblépni
  • Azoknak, akik a magánélet, és a munkahely kihívásait is szeretnék stabilan kezelni
  • Akik egyedül nem képesek megküzdeni problémáikkal
  • Akiknek kell a segítség, a motiváció, a célok kitűzésénél és a haladás nyomonkövetésénél
  • Olyanoknak, akik siker és eredményorientáltak, de most stagnál a teljesítményük
  • Azoknak, akik a stresszkezelő technikákat szeretnék megtanulni

Információ kérés

9 + 3 =