Karaktertípusok - Te milyen típus vagy?

Ha te arra a linkre kattintottál, hogy

"Mindig 100%-on szeretnék pörögni, ezért érdekelnek a leghatékonyabb tippek."

A személyiségtípusokat ha szeretnéd megismerni akkor érdemes az Enneagram rendszerét és a DISC módszert is megismerni. Aki rászánja magát, hogy ezeket a módszereket komolyabban tanulmányozza, akkor választ fog kapni arra, hogy az emberek miért cselekszenek úgy ahogy teszik egy adott helyzetben, valamint milyen irányba szükséges továbblépniük a fejlődéshez. A karakterazonosító módszerek személyre szabottan tudnak segíteni a családi kapcsolatok javításában, az üzleti életben pedig a partnerek konfliktusmentes és sikeres együttműködésében.

Akkor a karaktertípusod lehet:

  • Kalandozó (7)
  • Eredményes (3)
  • Befolyásoló (DISC)

Az olyan ember, aki szeret mindig 100%-on pörögni, az optimista, barátságos ember. Társaságkedvelő, szeret a központban lenni, folyamatosan ötletel, innovatív, jól informált és képes sikerre vinni amibe belekezd. Viszont fél a sikertelenségtől, nem szereti, ha a konkurencia beelőz, ezért folytonos erőfeszítéseket tesz, hogy megőrizze az elért sikereket. Keményen hajt, hogy fantasztikus teljesítményével elismerést vívjon ki. Nagyon jó főnöknek, mert tudja, hogyan kell motiválni, lelkesíteni másokat. Imád csapatban dolgozni. Nehezen viseli el, ha valaki nem érti a dolgát. Keményen dolgozik, mindig van kitűzött célja, amit legtöbbször valóra is vált. Hatékony, fantáziadús, magabiztos.....

Ha több információt szeretnél és érdekel, hogy mi jellemző még erre a karaktertípusra, mi az erőssége és a gyengesége, mi okoz nekik stresszt és azt hogyan lehet hatékonyan kezelni, akkor látogassál el az alábbi oldalakra is, illetve görgess lentebb az oldalon és iratkozz fel, hogy a jövőben személyre szóló információt tudjunk küldeni neked.

Köszönjük a visszajelzésedet!

Ha úgy érzed, hogy az oldalon leírt típus közel áll hozzád, akkor kérlek segíts nekünk!

Iratkozz fel itt, hogy a jövőben még inkább neked szóló információt tudjunk küldeni!

[raw_html_snippet id="befolyasolo"]