Ingyenes könyvek

3 db. ajándék könyv együtt! Töltsd le most!
A letöltési linket, a feliratkozás után e-mailben kapod meg!

3d_10_szokas_ismet_jo

10 rossz szokás, ami fokozza a stressz kialakulását

1.Összegyűjtöttem neked azokat a rossz szokásokat, amiktől érdemes megszabadulnod, ha nem szeretnéd, hogy a stressz, illetve a miatta kialakult betegségek, károsan befolyásolják egészségedet!

Hogyan segíthet egy hobbi a stresszkezelésben? Ismerd meg a kézműves szappanok készítőinek képviselőit. Igaz történetek barátságokról, egyéni sorsokról, a természetes szappanok világából.

Lélekmosók

2.Hogyan segíthet egy hobbi a stresszkezelésben? Ismerd meg a kézműves szappanok készítőinek képviselőit. Igaz történetek barátságokról, egyéni sorsokról, a természetes szappanok világából.

Kíváncsi vagy hogy bírod a mindennapi stresszt? Lehet te jól kezeled a problémákat, de az is lehet, hogy változtatnod kell az eddigi életmódodon. Töltsd le és megtudod!

Stressz-szint mérés

3.Kíváncsi vagy hogy bírod a mindennapi stresszt? Lehet te jól kezeled a problémákat, de az is lehet, hogy változtatnod kell az eddigi életmódodon. Töltsd le és megtudod!

Ingyenes könyvek!

Keresed a megoldásokat a stressz leküzdésére? Szeretnéd megismerni milyen módszerek vannak depresszió, szorongás és pánikhangulat ellen?

Töltsd le az ajándék könyveket most!
Kérj, írj és válaszolok!
A letöltési linket, a feliratkozás után e-mailben kapod meg!

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Név:*
E-mail cím:*
Még egyszer:*
Válassz témát:
*