Karaktertípusok - Milyen a te típusod?

Ha te arra a linkre kattintottál, hogy

“Bombabiztos, egyedi módszereket akarok, amivel likvidálom a stresszt az életemből."

A személyiségtípusokat ha szeretnéd megismerni akkor érdemes az Enneagram rendszerét és a DISC módszert is megismerni. Aki rászánja magát, hogy ezeket a módszereket komolyabban tanulmányozza, választ fog kapni arra, hogy az emberek miért cselekszenek úgy ahogy teszik egy adott helyzetben, valamint milyen irányba szükséges továbblépniük a fejlődéshez. A karakterazonosító módszerek személyre szabottan tudnak segíteni a családi kapcsolatok javításában, az üzleti életben pedig a partnerek konfliktusmentes és sikeres együttműködésében.

Akkor a karaktertípusod lehet:

  • Harcias, uralkodó (8)
  • Domináns (DISC)

Úgy néz ki, hogy ez a karaktertípus tudja csak igazán mit akar! Igazi vezetői ambíciói vannak, akinek az a vágya, hogy mindenki védelmezője legyen, meghódítson és mindenkit befolyásolhasson. Kertelés nélkül megmondja mi kell neki. Magabiztos és elég nagy önbizalma van. Rosszabb formájában érzéketlen, zsarnokoskodó és agresszív is lehet. Szeret önállóan dönteni, a felelősséget felvállalni, ezért ilyenkor túl nagy nyomás nehezedik rá. Sokszor türelmetlen és robbanékony. Kiváló a problémamegoldó képessége, eredményorientált........

Ha kérdéseidre választ akarsz kapni és érdekel, hogy mi jellemző még erre a karaktertípusra, mi az erőssége és a gyengesége, mi okoz nekik stresszt és azt hogyan lehet hatékonyan kezelni, akkor látogassál el a következő oldalakra is, illetve görgess lentebb az oldalon és iratkozz fel, hogy a jövőben személyre szóló információt tudjunk küldeni neked.

 

Köszönjük a visszajelzésedet!

Ha úgy érzed, hogy az oldalon leírt típus közel áll hozzád, akkor kérlek segíts nekünk!

Iratkozz fel itt, hogy a jövőben még inkább neked szóló információt tudjunk küldeni!

[raw_html_snippet id="dominans"]