Nevemet és arcomat csak ahhoz adom,

amiben már tapasztaltam, hogy jó vagyok. Kritikus vagyok, de nemcsak másokhoz. Értékelem azt, aki őszinte, de csak akkor, ha magához is az. Többen sikeresek lettek, mert elfogadták tanácsaimat és az elmélet mellett, gyakorlatban is tettek érte! Te gyorsan akarsz eredményeket, én is, ezért jobb, ha minél hamarabb megoldjuk és feloldjuk elakadásaidat. Tehetjük ezt folyamatosan, de lehet alkalmanként is. Az idő és a siker pénz, nemcsak neked, de nekem is. Bízzál bennem! 

H Molnár Judit

 

Miért bízzál bennem?

Szülőként

Mert szülőként én is tudom, hogy mit jelent gyermeket nevelni, vele együtt tanulni, minden esetben mellette állni, biztatni, hitet, önbizalmat adni, figyelmesen meghallgatni, álmai, céljai megvalósításában támogatást nyújtani és ha sportolni támad kedve, akkor folyamatosan, de okosan biztatni. Egy sportoló gyermek számtalan új helyzetet tud teremteni a szülők számára. Ilyen lehet a szülők, edzők eredményes együttműködése, az utazás versenyekre és edzésekre, a vérmérséklet szerinti, de mindenekelőtt példás viselkedés, a kommunikáció és szurkolás pályán, pálya mellett. Hogy lehet mindezeket hatékonyan csinálni? Megmutatom a legjobb módszereket, tanulható készségeket, melyekkel nemcsak tudatosabb szülők lesztek a mindennapokban, de sokkal több nyugodt napotok is lesz egy elégedett, boldog gyermekkel!

Edzőként és vezetőként

Mert már van tapasztalatom a legjobb munkatársak kiválasztásában, a nehéz döntések megoldásában, szervezetfejlesztésben, munkatársak motiválásában és teljesítményük növelésében. Ismerem a kommunikáció, a sikeres együttműködés és egy hatékony csapat építésének technikáit. A gyakorlat mellett, a  coach- és a stresszkezelő képzések eredményeként, olyan sikeres módszereket sajátítottam el, amelyek minden edzőnek és vezetőnek hasznos lehet. Ha egy vezető azt akarja, hogy a teljes kontroll a kezében legyen, a stresszes helyzetek ne befolyásolják negatívan a viselkedését, teljesítményét és az egészségét, én tudok megoldást!

Sportolóként

Mert régebben én is versenyszerűen sportoltam (kézilabda, asztalitenisz). Később elvégeztem segédedzői szinten a sportpedagógiát és a sportpszichológiát. A gyakorlati - és az elméleti tudásommal (ezeket kiegészítettem a life-business coach és az Nlp módszereit tanító akkreditált tanfolyamokkal), tudatosabban figyelem, értem és támogatom a szülő-sportoló-edző együttműködéseket. Átérzem és értem, hogy a stressz egy sportoló életében folyamatosan jelen van, melyet ha jellemzően sikerül a pozitív oldalon tartani, akkor jelentős plusz energiákat lehet felszabadítani. Több kutatás és gyakorlat bizonyítja, ha egy versenyző mentálisan szilárd, akkor az eredmények is az elvártak alapján fognak alakulni. Hogy ez valóban így legyen, ahhoz érdemes célzott és hatékony módszereket alkalmazni (egyik ilyen az NLP) a célokat és a jövőt a sportolókkal és segítőjükkel együtt meghatározni, megtervezni. A figyelem, a motiváció folyamatos szinten tartásával és a teljesítmény növelésével, a siker garantált.